Via analyse en advies naar betere B2B websites

B2B leads genereren zonder SimplyLeads

SimplyLeads wordt helaas niet meer geleverd en onderhouden. Business-to-business leads zullen dus op andere wijze uit websitebezoek gegenereerd moeten worden. Wij hanteren een shortlist van Nederlandse alternatieven.

Lees verder

Interactief.Video is dood, leve interactieve animatievideo

Een jaar geleden is Hans Min overleden. SAMENZICHT Consultancy gaat daarom samenwerken met Explainer Video Agency. Interactieve animatievideo vervangt authentieke video in de dienstverlening voor B2B marketing en communicatie.

Lees verder

SimplyLeads omarmd door SAMENZICHT Consultancy

SAMENZICHT Consultancy (Ruud Huijts) ondersteunt ondernemingen in hun B2B marketing nu ook met SimplyLeads. SimplyLeads levert eenvoudig inzichtelijke informatie over het bezoek van bedrijven aan een website.  

Lees verder

Gebruik eens video voor je B2B-boodschap!

b2b online (afbeelding geen video)

Video wordt nog relatief weinig als communicatiemiddel in de business-to-business markt toegepast. Terwijl video toch een prima investering is met een hoog rendement. Tijd voor verandering?

Lees verder

Twee winnaars gratis infovideo Interactief.Video

Sneeuwman is ontroerd door het drietal van Interactief.Video

Interactief.Video had als nieuwjaarsgroet een animatievideo rondgestuurd. Je kon een gratis infovideo winnen door je eigen verhaal erbij te verzinnen. De winnende verhalen zijn bekend.

Lees verder