Via analyse en advies naar betere B2B websites

SAMENZICHT Consultancy

"in de beperking toont zich de meester"

Ruud Huijts

Oprichter en eigenaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stefan IJzerman

Stefan IJzerman

Partner

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit onze ontwikkeling

Onze zakelijke dienstverlening laat zich kenschetsen als die van een kleine "full service content provider". Wij kunnen heel veel (niet alles) voor je betekenen, meer dan vooraf verwacht. Zo nodig zoeken wij extra steun van specialisten uit ons netwerk.

Wij leveren analyse en advies rondom websites als onderdeel van digitale marketing. Onze ondersteuning komt volgens ons het best tot zijn recht bij kleine en middelgrote bedrijven (MKB),  groeiende en startende ondernemingen, en ook éénmanszaken (ZP'ers).

Wij helpen graag organisaties in de business-to-business (B2B) markt. Wij hechten zeer aan bescherming van persoonsgegevens en privacy. Dit werkt door in onze aanpak en dienstverlening.

In het relatief korte bestaan hebben wij helaas al aardig wat heftige gebeurtenissen voor onze kiezen gekregen. Telkens weer zijn wij geslaagd ons aan te passen en door te gaan.

 • 1998

  Ruud start als senior management consultant bij Ordina Organisatie Adviseurs. Het grote belang van goede informatievoorziening zowel in het bedrijfsleven als binnen de overheid raakt hem enorm.

 • 2007

  Ruud bouwt de eerste website voor Honk- en Softbalvereniging The Flags (in HTML). Hier begint een interessante hobby.

 • 2010

  De website van The Flags is zo'n success, dat Ruud een nieuwe versie maakt met het content management systeem Joomla!

 • 2015

  Ruud wordt zelfstandig ondernemer en laat dit o.a. weten via (de eerste versie van) zijn website samenzicht.nl.

 • 2016

  Ruud Huijts, Hans Min en Stefan  realiseren zich dat zij samen over een unieke combinatie aan expertise beschikken. Zij gaan diensten leveren rondom videotoepassingen, website-ontwikkeling en e-learningconcepten onder Interactief.Video.

 • 2017

  Voor "launching customer" BPI Services wordt de website voor het nieuwe product Object Monitor gemaakt.

 • 2018

  We worden partner/reseller van SimplyLeads.
  Wegens ernstige ziekte van Hans Min kan er helaas niet meer de aandacht aan (interactieve) video en e-learning gegeven worden.

 • 2019

  Ons concept "Website Zonder Zorgen" ziet het licht. Eerste test is Atelier Anja van der Vlugt.
  Onze steun en toeverlaat Hans Min overlijdt op te jonge leeftijd.

 • 2020

  Ook wij hebben last van de de coronacrisis.
  Partner SimplyLeads trekt zich terug uit de markt.
  Onze focus gaat nog meer naar online B2B marketing support rondom websites.

In the business world, everyone is paid in two coins: cash and experience.
Take the experience first; the cash will come later.

- Harold Geneen

Contact leggen?

Elke situatie is uniek ook de jouwe. Het is voor ons vanzelfsprekend, dat er vooraf één en ander te bespreken valt. In een vrijblijvend gesprek overleggen we graag met je.

"Samenzicht"

01

Anderen verder helpen

Wij zijn behulpzame types. Zorgen dat anderen verder kunnen met hun idee, onderneming, programma,  project etc. is ons doel. Als je door een website van ons of door onze ondersteuning in online marketing gelukkig(er) wordt, zijn wij tevreden.

02

Creatieve diensten verlenen

Wij zijn creatieve geesten die zich willen kunnen uiten. Analyse en advies maar ook de volledige verzorging van een zakelijke website is voor ons een creatief proces. Daarbij verliezen wij jouw zakelijk belang niet uit het oog! Een innovatieve omgeving is voor ons een inspiratiebron.

03

Ontwikkelen in samenhang

Enerzijds willen wij de dingen doen waar wij goed in zijn: via analyse en advies tot een betere website komen die jouw ondernemening helpt. Anderzijds zoeken wij telkens nieuwe situaties en mogelijkheden om te leren. Dit impliceert wat risico durven nemen en een spannende, uitdagende en succesvolle samenwerking.

04

Maatschappelijk verantwoord

Wij handelen volgens het grondrecht op privacy en de bescherming van persoonsgegevens.
De Duin- en Bollenstreek heeft onze voorkeur als afzetgebied. Reisafstanden en reistijden proberen wij zo beperkt te houden.
Persoonlijke ontmoetingen zijn onontbeerlijk voor o.a. kennismaking en onderling vertrouwen. Een goed begin is het halve werk in onze aanpak